Josh White a Matt Lowe alias Hybrid Minds v Roxy

3.3.2023, 23:00 – 4.3.2023, 5:30

Josh White a Matt Lowe alias Hybrid Minds jsou zásadními hybateli scény. Vytváří ohromující instrumentální releasy a melodické zvukové krajiny. Jejich pojetí liquid dnb charakterizuje synergie vlivů triphopu, soulu a rnb.

Cena vstupenky: 503 Kč

Zatímco jiní působili příliš hardcore anebo vydávali rádiové hity, Hybrid Minds byli závanem čerstvého vzduchu. Tak jedineční, tak jiní, tak oduševnělí, píše se v jedné z recenzí. Album Elements (2017) je neuvěřitelné a ještě vzácnější je, jak je zároveň fantastickým raveovým materiálem, dodává k jejich začátkům.

Seznam zastávek Hybrid Minds mluví za vše: hráli na Creamfields, Let it Rollu, Liquicity i Rampage. Letošní rok završili velkolepě vlastní show ve Wembley. Mezi jejich poslední zářezy patří track Don't Ever vydaný s DRS, hit Let Me Hold You spolu s Netskym anebo remix Love Is Not Enough od Above & Beyond.

Jejich tracky provází nádherné vokály a zároveň silné texty, které utkví v paměti. „Že jsme to my, poznáte už podle prvního akordu a atmosféry. Často se nám stává, že jde o prvek, který z toho dělá ‚náš zvuk‘. Je pro nás docela těžké, abychom nějakým způsobem nezapojili do naší tvorby klavír nebo kytaru,” říkají Hybrid Mids.

Bude to plné emocí, vyřizují Hybrid Minds, kteří v Roxy vystoupí poprvé v pátek 3/3.