Za kávou do Kostariky - SI na Staromáku

31.1.2023, 18:00 – 19:00

Pocit chladu se pro většinu z nás stává každodenní zkušeností. Tyhle měsíce jsou ale obzvlášť náročné a mnohdy dokonce život ohrožující pro ty, kteří nemají své ‘doma’ a vesměs veškerý čas tráví v zimě na ulici. S pražírnou CandyCane jsme se tak rozhodli spojit síly a uspořádat sérii tří kávových akcí, z nichž veškerý výtěžek pošleme na Nocleženky.

Cena vstupenky: 100 Kč

Druhou z akcí je cestopisná přednáška, díky níž se vydáme po stopách výborné kávy až do Střední Ameriky.

Na mlýncích v naší čítárně můžete ochutnávat kostarickou kávu, a to v případě espressa i filtru. Abychom ji mohli servírovat, předcházela tomu cesta přímo na místo, kterou uskutečnili naši dodavatelé z pražírny Candycane coffee. A rádi by se s Vámi podělili o zážitky z této expedice! Je lepší si kávu vybrat přímo v zemi pěstování? Která země pěstuje nejlepší kávu? Jaké jsou rozdíly mezi navštívenými zeměmi? Zveme vás na cestopis s ochutnávkou kávy.
 

Akce se odehraje v sále Minuta.

Vstupenku, jejíž koupí uděláte dobrý skutek, doporučujeme zakoupit i jako dárek pod stromeček!

Celý výtěžek z prodeje pošleme na projekt NOCLEŽENKA, který zřizuje Armáda spásy. Koupí vstupenky tak umožníte člověku bez domova, aby strávil noc v teple, měl teplou večeři, možnost vykonání osobní hygieny a byla mu poskytnuta další případná pomoc. Vice o NOCLEŽENCE se můžete dočíst zde: https://noclezenka.cz/
 
Kde: Skautský institut na Staromáku, Staroměstské náměstí 4/1, Praha