Degustace kávy formou cuppingu s pražírnou Candycane

7.2.2023, 18:00 – 19:15

Pocit chladu se pro většinu z nás stává každodenní zkušeností. Tyhle měsíce jsou ale obzvlášť náročné a mnohdy dokonce život ohrožující pro ty, kteří nemají své ‘doma’ a vesměs veškerý čas tráví v zimě na ulici. S pražírnou CandyCane jsme se tak rozhodli spojit síly a uspořádat sérii tří kávových akcí, z nichž veškerý výtěžek pošleme na Nocleženky.

Cena vstupenky: 150 Kč
Třetí z akcí je degustace kávy a pozor, kapacita je velmi omezená, tak doporučujeme s koupí vstupenky neotálet.
 

Jaká káva je nejlepší? Jaké jsou rozdíly v chuti kávy pražené pro espresso a pro filtr? Jak v pražírně testují kvalitu? Degustací kávy metodou cuppingu Vás provede Jarda Slámečka z pražírny Candycane coffee. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vybírá káva na farmách, testuje kvalita v laboratořích a ochutnává i po upražení v pražírně. Degustace je malým kurzem ochutnávání a hodí se pro každého, kdo se v kávě chce o trochu lépe orientovat, nebo kdo již má s ochutnáváním zkušenosti a chce ochutnat co se aktuálně ve světě kávy děje. Ochutnáme dohromady 10 vzorků kávy z produkce pražírny Candycane coffee.

Akce se odehraje v sále Minuta.
 
Vstupenku, jejíž koupí uděláte dobrý skutek, doporučujeme zakoupit i jako dárek pod stromeček!
 
Celý výtěžek z prodeje pošleme na projekt NOCLEŽENKA, který zřizuje Armáda spásy. Koupí vstupenky tak umožníte člověku bez domova, aby strávil noc v teple, měl teplou večeři, možnost vykonání osobní hygieny a byla mu poskytnuta další případná pomoc. Vice o NOCLEŽENCE se můžete dočíst zde: https://noclezenka.cz/
 
Kde: Skautský institut na Staromáku, Staroměstské náměstí 4/1, Praha