Hadone v Klubu Roxy

3.2.2023, 23:00 – 4.2.2023, 5:30

V jeho setech se tvrdé techno střetává s breakbeatem, IDM a junglem. Jérémy Bonnet alias Hadone (dříve vydávající také jako Mehen anebo s 90 Process a Viper Diva) je syrový a přímočarý. Vyznává špinavý a hutný rytmus, jeho hudba je mixem zabijáckých 90s tracků a moderního techna.

Cena vstupenky: 310 Kč

V jeho setech se tvrdé techno střetává s breakbeatem, IDM a junglem. Jérémy Bonnet alias Hadone (dříve vydávající také jako Mehen anebo s 90 Process Viper Diva) je syrový a přímočarý. Vyznává špinavý a hutný rytmus, jeho hudba je mixem zabijáckých 90s tracků a moderního techna. V české premiéře udeří v Roxy v pátek 3/2.

„Bez nadsázky lze říci, že Hadone je možná jedním z nejzajímavějších techno projektů poslední doby,” hlásá Equinox Melbourne. „Nikdy jsem si neřekl, že musím vytvářet různé žánry, vždycky to šlo samo, asi je to kvůli mé povaze, rychle se nudím a potřebuji se neustále challengovat,” dodává Hadone a jeho debutové album What I Was Running From (2022) je toho důkazem. Představuje sugestivní melodie podpořené údernými kopáky.

Vedle svého projektu Things We Never Did vydává také na výrazných labelech jako jsou Monnom BlackMama Told YaKaosKlakson anebo Taapion. Ačkoli se vyjadřuje především prostřednictvím hudby, jeho vášní je vytváření spojení mezi různými druhy umění. Jádrem této vize je TWND, v němž svou hudbu spojuje s módou, hrami, designem a krátkými filmy.

Jeho track Courtship unleashed uzavírá kompilaci Fabric presents Amelie Lens (2019) a stvrzuje tak pozici Hadone jako jména, které je třeba sledovat.