Tour de Wine - Po kapkách zločinu - Pardubice

28.2.2023 – 31.3.2023, 23:59

Užijte si propojení příjemného večera u skleničky vína se zapeklitou venkovní únikovkou!

Zavítáte do pěti pardubických vináren a barů, zahrajete si na detektivy v terénu a pomocí šifer, vašeho důvtipu i trochy dočinění obsluhy společně vyluštíte záhadu zmizelé kamarádky. Úkol to sice nebude jednoduchý, protože po pár skleničkách je mysl otupělá a logika přibrzděná, ale vy to dokážete! Stačí vám k tomu chytrý telefon.

Platnost voucheru je 1 rok!

SLEVA 10% PŘI POUŽÍTÍ SLEVOVÉHO KÓDU VYLETNIK10

Skvělý večer se skleničkou vína okořeněný zábavnou detektivkou?

Po měsíci znovu nadešel čas tradiční dámské jízdy po pardubických vinárnách a barech. Už několik dní se nemůžete dočkat. Máte si toho tolik co říct. Jenže jedna z kamarádek bez omluvy nedorazí a navíc nebere telefon.

„Snad se zase do někoho nezakoukala,“ napadne vás okamžitě, protože taková Nikola prostě je. Dát se s kýmkoli cizím do řeči a na všechno zapomenout – na to je ona fakt expertka. Z její nepřítomnosti vás ale začne mrazit, když zjistíte, že jí možná dělá společnost někdo hodně nebezpečný.

Pátrání po zmizelé kamarádce vás zavede do neprozkoumaných, ale o to krásnějších pardubických vináren a barů, kde ochutnáte lahodná vína, vyluštíte zapeklité úkoly a osvojíte si správnou vinařskou etiketu. A snad při tom najdete svou kamarádku. Živou a zdravou.

Víno není zahrnuto v ceně voucheru.

Hru je možné hrát od pondělí do soboty, začínejte hrát po 15. hodině.