Do historického parku za týmovou zábavou - Firemní akce v zahraničí

2.12.2022 – 2.12.2023, 23:59

Kde naplánovat firemní akce? Hledáte netradiční vyžití pro váš kolektiv? Sportovní aktivity nejsou to pravé? A co takhle cesta do středověku? Největší archeopark svého druhu v Německu nabízí zábavné i naučné teamové programy, které jste určitě ještě nezažili. Nejlepší firemní akce.

Historický park Bärnau-Tachov leží nedaleko česko-bavorských hranic. Najdete v něm různá obydlí z období středověku, staveniště cestovní rezidence císaře Karla IV., ale i moderní výletní restauraci s venkovní terasou a zázemí v podobě plně vybavené seminární místnosti pro vaše jednání. Naplánujte si školní výlet.

Vydejte se na cestu časem


Během prohlídky archeologického skanzenu se dozvíte a uvidíte, jak se zde žilo v 9. - 13. století: Jak tehdy lidé bydleli, jak pracovali, co jedli a jak se oblékali?
Řadu dobových aktivit zažijete na vlastní kůži: vyberte si, jestli chcete podpořit týmového ducha při lukostřelbě, rozdělávání ohně a pečení chleba, spřádání a barvení látek, odlévání cínu, ručním opracování kamenů na staveništi anebo vypalování keramiky.

Během hlavní sezony, která začíná na konci března 2023, si návštěvu parku můžete objednat libovolný den kromě pondělí. Veškeré aktivity se nabízí v němčině, v češtině, anebo s možností tlumočení (včetně pronájmu tlumočnických zařízení). Mimo sezonu je vstup možný po domluvě.
Objednávky pro skupiny posílejte minimálně 14 dní předem na [email protected].

Do emailu napište počet osob, preferovaný typ týmové aktivity a požadavky na občerstvení (v nabídce je oběd v muzejní restauraci, nebo kombinace nápoje + studené občerstvení dle výběru).
Podrobnosti najdete na webu https://www.geschichtspark.de/cs/informace-pro-navstevniky/nabidky-pro-firmy/