Střecha jako zdroj energie na veletrhu Střechy Praha-Solar Praha

9.2.2023 – 11.2.2023, 23:59

Soubor veletrhů pro střechy, stavbu a úspory energií Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha 2023 se bude konat 9.–11. 2. 2023 na výstavišti v Praze Letňanech, v souběhu s Festivalem dřeva a nářadí. Čeká vás bohatá nabídka střešních materiálů, solárních systémů, velký výběr nářadí pro řemeslníky i kutily, inspirativní praktické ukázky a další zajímavosti.

Veletrh je nejvýznamnější přehlídkou výrobků, materiálů a technologií z oblasti staveb a renovací střech a spolu se souběžnými akcemi představuje jedinečnou akci v oboru střech a úsporného bydlení. Dlouhodobě vykazuje vysokou návštěvnost odborné i laické veřejnosti. Každoročně je připraven rozsáhlý doprovodný program se škálou přednášek, praktických ukázek, poradenství a soutěží o hodnotné ceny.

Hlavním tématem únorového veletrhu je střecha jako zdroj energie. Jak využít střechu a energii ze slunce? Jak získat dotaci? Jak ušetřit peníze za energie? Využijte poradenství ZDARMA u nezávislých odborníků pro veškerou výstavbu a úspory energií po celou dobu veletrhu Střechy Praha.

970x310

Podívejte se na krátký sestřih dění z letošního veletrhu Střechy Praha 2022 zde.