Láska nebeská, koncertní verze - Sychrov

22.7.2023, 20:00 – 22:00

Děj této muzikálové komedie je koncipován tak, aby se jednotlivé Matuškovy písně staly logickou součástí spletitého děje, aby ho posouvaly, nikoliv přerušovaly.

Cena vstupenky: 590-790 Kč

Jedním z autorských záměrů tedy byla i snaha vzbudit u diváků dojem, že Matuškovy písně byly složeny přímo pro tuto komedii o dvou bratrech, z nichž jeden se po své tragické smrti vrátí na svět jako duch. Náš muzikál je tedy především situační komedií. Někdy smutnou, někdy rozvernou, občas dojemnou, ale vždy zábavnou.
Představení nabídne drobné zamyšlení nad smyslem života od mladíka, který tak nesmyslně zahynul jedné osudné noci při cestě z bujaré zábavy a který jako by byl důkazem pravdivosti rčení, že člověk začne chápat život teprve v okamžiku, kdy se dotkne smrti. To vše ale v obalu zábavného, komediálního, duchařského muzikálu, který vás dovede od smíchu po slzy zároveň. Přijdete si s námi zazpívat písně, jako "Tisíc mil", "Jó, třešně zrály", "Slavíci z Madridu", "Tereza", "Růže z Texasu" ale třeba i "Ach, ta láska nebeská"?
Scénář a režie: Zdeněk Zelenka
Nastudování: Divadlo Broadway
ÚČINKUJÍ:
Petr Pecha
Milan Peroutka
Bohuš Matuš
Sandra Pogodová
Nikola Ďuricová
Taneční company: Martin Schreiner, Viktor Novák, Michaela Novotná, Andrea Gabrišová