Michal Nesvadba: Michalovi mazlíčci v Šumperku

2.12.2022, 17:00 – 18:00

Michalovi mazlíčci aneb Když máš na opasku ještě dvě volné dírky za přezkou, tak si nehraj na to, že jsi dospělý.

Cena vstupenky: 250-270 Kč

Michal si myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi, ale jeho „plyšáci“, největší mazlíčci, ho přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si může klidně dál. V představení uvidí děti skutečné hračky, oblíbené plyšáky, do kterých se zamilují nejen ony, ale také jejich rodiče.

Michal Nesvadba: Michal k snídani
O všem na co jen máte chuť! Zábavné a poučné představení zároveň! Michal dětem servíruje legrační pokrmy, bavit se budou určitě i rodiče! Napadá Vás něco zábavného, když se řekne česká kuchyně, nějaký pokrm, že ne....?, tak mnoho jich "ochutnáte" právě od Michala, co třeba jablíčko v županu, máte to rádi...! tak na tohle jablíčko a jak mu to sluší právě v županu? U Michala tohle jablíčko mluví a opravdu chodí doma v županu!

Michal Nesvadba: Michal na hraní
O tom, jak si hrát s Michalem podle návodu. Michal umí běhat, umí stát, umí mluvit i tancovat. Kouzelný Michal je první hračkou na světě, která si může vybrat, kdo si s ní bude hrát! Nebudeš to právě ty? Michal naučí děti pořádku ve svých hračkách. Bez dětí to ale nejde a tak jsou od začátku až do konce aktivně zapojeny do magické hry s rekvizitami vyrobenými nejen ze samolepicí pásky….

Michal Nesvadba: Michalovi mazlíčci
"Michale, když máš na opasku ještě dvě volné dírky za přezkou, tak si nehraj na to, že už jsi dospělý!" Michal si občas myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi. Jeho "plyšáci", největší mazlíčci, ho ale v představení přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si s nimi může klidně dál.

Michal Nesvadba: Michal je pajdulák
Budeme si spolu hrát a vyprávět o našem tělíčku - od hlavy až k patě a naopak. Nohy dáme na ramena, budeme si držet palce, aby nám nespadl kámen ze srdce, třeba rovnou na nohu! Po celou dobu jsou děti aktivně zapojeny ho hry s Michalem! Představení plné překvapení a legrace, malých a velkých loutek a kostýmů.

Délka představení přibližně 60 minut, bez přestávky