Kouzelné adventní víkendy v Metropoli Zličín

27.11.2022, 9:00 – 18.12.2022, 21:00

Na celé období adventu si pro své návštěvníky připravila Metropole Zličín svátečně laděný program plný akcí pro děti i dospělé. Chybět nebudou tematická taneční vystoupení, koncerty, dílničky, ale ani Mikulášská nadílka nebo balení dárků zdarma.

Na každou adventní neděli, počínaje tou 27.11., si nákupní centrum přichystalo od 15 hodin program, který zaručeně navodí tu správnou vánoční atmosféru. První advent se můžete těšit na vánoční vystoupení tanečního souboru Trn v oku, které předvede vystoupení Merry Christmas a Sněhové vločky.

Druhá adventní neděle v Metropoli Zličín bude patřit pohádce Putování za Šťastnou hvězdou. Těšit se na vás bude loutkové divadlo Vysmáto se svým kouzelným příběhem plným vánoční pohody. A aby si ti nejmladší návštěvníci užili představení v co největším pohodlí, bude pro ně k sezení nachystán koberec, pohodlné polštářky či pufíci.

Jen o den později, tedy 5.12., budou nákupním centrem od 15:00 procházet Mikuláš, anděl a čert, kteří budou rozdávat dětem sladká překvapení. Na centrálním náměstí si odvážnější děti, které přednesou na básničku nebo písničku na mikrofon, budou mít možnost vykoledovat si větší odměny. Kuráž jim na centrálním náměstí od 15:00 bude dodávat moderátorská dvojice Petr a Míša Říbalovi.

Ruční výroba dekorací i autogramiáda

Než na adventním věnci zapálíte třetí svíčku, navštivte Vánoční dílničku v Metropoli Zličín. Tam si za pomoci zkušených profesionálů budete moct vyrobit tradiční ozdoby, vánoční koule nebo sobíky z látky a také vánoční přáníčka.
Poslední adventní neděli vypukne program o hodinu dříve, ve 14 hodin se můžete těšit na sváteční atmosféru, kterou navodí koncert zpěvačky Ally plný vánočních písní a jejích hostů jako je hudebník David Csenge, vynikající houslistka Andrea Jiskrová nebo dětský pěvecký sbor Coro Piccolo Praha. Fanoušci se mohou těšit i na zpěvačky autogramiádu, zapojit se do pěvecké soutěže a soutěžit o debutové album Vánoční tradice. Více informací o soutěži se dozvíte na https://obeznadraha.cz/zazpivej-a-vyhraj/

Strom splněných přání a balení dárků zdarma

V pátek 25.11., vyrostl v Metropoli také Strom splněných přání s přáníčky dětí z Klokánku Hostivice. Princip je jednoduchý, stačí si jedno z nich vybrat, dárek zakoupit, zanést jej do infostánku Metropole Zličín, která se o vše další postará, a pomoct jim tak prožít krásné svátky. Strom bude v nákupním centru stát až do 18.12.

Každý adventní víkend s sebou přinese také možnost nechat si naproti supermarketu Albert zdarma zabalit vánoční dárky. Navíc zde bude možnost jakoukoli částkou přispět do kasičky nadačního fondu Pink Bubble, který pomáhá onkologicky nemocným dětem. Na infostánku Metropole Zličín budete mít také možnost zakoupit si dárkovou kartu s tematickým vánočním obalem, která skvěle poslouží jako dárek pod stromeček pro vaše blízké. Prvním 1 000 zákazníkům, kteří si ji od 1.12. pořídí v minimální hodnotě 1.000,- Kč, na ni nákupní centrum jako dárek nabije 150 korun navíc.