Největší stavební výstava na severu Čech „Dům 2023“

1.9.2023, 9:00 – 3.9.2023, 17:00

Ve dnech 1. – 3. 9. se zaplní již po 30. areál lounského výstaviště expozicemi vystavovatelů z oboru stavebnictví, zahrady a vybavení domácnosti. Na výstavě DŮM 2023 si jistě každý návštěvník najde inspiraci k vylepšení svého bydlení i zahrady.

Cena vstupenky: 50-70 Kč

Co konkrétně na výstavě uvidíme?

Pro budoucí stavebníky bude připravena rozsáhlá nabídka stavebních materiálů. Výstava Dům 2023 je určena všem, kdo plánují rekonstrukci bytu, stavbu nebo jenom hledají inspiraci. V nabídce budou stavební materiály, prezentovat se budou výrobci oken, dveří, podlaháři, firmy z oblasti vytápění, tepelný čerpadel, prodejci nábytku a interiérových doplňků, dřevostavby a mnoho dalšího. Nabídka bude opravdu široká.

Chcete si postavit moderní dům a máte rádi přírodu?

V současné době neustálého zdražovaní má vše, co souvisí s úsporou energií opravdu zelenou. A i když se v domácnosti budeme cítit skvěle, to pravé „teplo domova“ bez správného technického zázemí získáme jen obtížně. Proto bude připravena velká nabídka různých druhů vytápění – tepelná čerpadla, solární kolektory, kotle všech typů, krby až po podlahové vytápění. Navíc na výstavě bude mít stánek Státní fond životního prostředí, který bude informovat o dotačních programech – Zelená úsporám, Kotlíková dotace a Dešťovka.

K domu patří také zahrada, která je vždy chloubou majitelů. Na výstavě si vyberete z široké nabídky rostlin, keřů i stromů.

Během výstavy u mnoha vystavovatelů návštěvníci nakoupí za zvýhodněné výstavní ceny. Naším cílem je, aby každý ročník byl zajímavý, abychom přinášeli co nejširší kvalitní nabídku a návštěvníci odcházeli spokojeni.

Těšíme se na Vás 1. – 3.9. na výstavišti v Lounech