Rekreační pobyt v Medical Spa Lázně Bohdaneč, kde si péči o zdraví užijete

31.10.2022 – 31.10.2023, 23:59

Zdraví je na prvním místě. Péči o něj ale řada lidí odkládá i proto, že je spojena s nepříjemnostmi. Proto přicházíme s konceptem prémiového resortu Medical Spa Lázně Bohdaneč. Je určen lidem, kteří si péči o své zdraví chtějí užívat. Dovolená Pardubický kraj.

Nabízíme nejen špičkovou lékařskou péči, ale i osobní přístup, krásné prostředí, vysokou kvalitu služeb a širokou škálu procedur a možností wellness. Jakmile projdete nezbytným vstupním lékařským vyšetřením a laboratorní biochemickou diagnostikou, sestaví vám tým lékařů pobyt na míru a doporučí léčebný plán a postup, včetně případné následné návštěvy odborných léčebných pracovišť. Výstupem celého pobytu je veškerá dokumentace z vyšetření i s doporučením pro ošetřujícího lékaře. Samozřejmostí je i případná konzultace tzv. na dálku.

Naší filosofií jsou nadstandardní služby založené na individuálním přístupu lékařského personálu ke každému klientovi. V prémiovém resortu Medical Spa Lázně Bohdaneč se dočkáte kompletního vyšetření vašeho zdravotního stavu a špičkové léčby, při níž si zároveň užijete příjemnou dovolenou a relax.

Vyberte si některý z pobytových balíčků a užijte si u nás péči o své zdraví.

www.medi-spa.cz