Kája a Bambuláček - Teplice

18.12.2022, 9:30 – 10:30

Kája a Bambuláček: BAMBULKOVÉ VÁNOCE
Přijďte si užít úžasné vánoční představení s Kájou a Bambuláčkem! Naladíme se společně na atmosféru adventního času plného napětí a očekávání! Vánoce pomaloučku, polehoučku přichází!

Cena vstupenky: 299-499 Kč

Budeme tancovat, hopsat a taky si hrát a samozřejmě soutěžit, do rytmu tleskat a zpívat! Vánoční písničky, koledy i slavné hity, jako je Kulička, Kakadu a ani o Vánocích DOMA nenecháme pejska DALMATINA . Během představení se budou bavit děti i jejich rodiče. Kája i Bambuláček si to s Vámi užijí přímo sněhánkovo-perníčkovo stromečkově! Tak dorazte! Sněhové koule do divadla nesmí, ale čepice s bambulemi vítáme s otevřenou náručí! Komu sluší víc než Bambuláčkovi?

Karolína Blehová není v projektu pouze protagonistou a jeho tváří, ale jedná se o citlivou a kreativní autorku textů, hudby i scénářů a samozřejmě výbornou hudebnici. Úžasná dětská barevná show s unikátním loutkovým hrdinou Bambuláčkem (navazuje na klasiku loutek Františka, Fanynky) pro nejmenší a mladé školní a předškolní děti. Krásné písničky a milý příběh, který zaujme, jak děti, tak rodiče. Maňáska Bambuláčka vodí špičkový loutkoherec Dalibor Kubečka, který stál neviditelný a oživoval pro děti žížalu Julii i kosáka Oskara u Dády Patrasové v dobách dávných. Dvojice tedy není žádnými začátečníky a hudební i divadelní scénu pro děti mají v malíčku! Bambuláček je popletený raubíř, kterého děti zbožňují. Kája a Bambuláček mají vlastní TV pořad na YouTube, ale vyráží i do terénu na houby, do školky, do přírody a tak vůbec s dětmi sdílí běžné i unikátní aktivity a zábavu, která děti baví a inspiruje.