Harlej počtvrté v Lucerně, tentokrát v čase vánočním. Svařák tam nebude chybět!

20.12.2022, 19:30 – 22:00

Skupina Harlej se 20. prosince 2022 po třech předchozích vyprodaných koncertech v Lucerně opět vrací do tohoto magického pražského sálu, tentokrát těsně před Vánocemi.

Cena vstupenky: 690 Kč

Poprvé v Lucerně vystoupila samostatně v roce 2015 během výročního turné ke 20 letům existence a následně ještě letech 2017 a 2018.

Lucerna je kouzelný místo a myslím, že každej muzikant si tam rád zahraje. Kdysi jsem chodil do Lucerny na vánoční koncerty interpretů, který jsem poslouchal, a jsem rád,

že tam letos můžeme udělat vánoční koncert s Harlejem. Uděláme všechno pro to, abychom si koncert užili jak my, tak samozřejmě hlavně naši fandové,“ říká kytarista Tonda Rauer.

V průběhu večera Harlej převezme od vydavatelství Warner Music platinovou desku za prodej alba Smutku dávám sbohem. Na koncertě zaznějí i písně z alba Na prodej, které aktuálně vychází v reedici na LP i jako CD s bonusovým DVD, obsahujícím prozatím poslední vystoupení Harleje v Lucerně v roce 2018. Jako host večera se představí skupina Hanz Fuckers, která Harlej doprovázela již na několika turné.

Ve vánoční čas nesmí chybět svařák. Ten svůj kapela naservíruje s radostí. „Svařák patří k Vánocům a patří samozřejmě i k Harleji, takže v Lucerně určitě zazní! Na ten tekutej si ale budou muset fanoušci zajít cestou na koncert do stánku, stejně jako to možná uděláme i my,“ poznamenává s šibalským úsměvem Tonda Rauer.

Předprodej vstupenek v síti Ticketstream – 20. 12. 2022 velký sál Lucerny, Praha: https://www.ticketstream.cz/akce/harlej-vanocni-koncert-host-hanz-s-fuckers-161943

Foto Patrik Splork.