Firemní zážitky v zoologické zahradě Dvorec

14.10.2022 – 14.10.2023, 23:59

Přemýšlíte, co nadělit zaměstnancům k Vánocům? Chtěli byste pro ně přichystat hezký den, při kterém se dozví spoustu nových informací nejen o zvířatech, ale i o jejich chovu azajímavých historek z praxe? Tak neváhejte a nadělte svým zaměstnancům kvalitní dárek se společnými zážitky s rozšířením povědomím o přírodě nebo s možností prožít den na výletě se svou rodinou. Firemní akce jihočeský kraj.

Zoologická zahrada Dvorec je poměrně mladá zoo nachází se na jihu Jižních Čech, v kraji lesů a rybníků. Leží 20 km od Českých Budějovic. Jedná se soukromou ale licencovanou zoo, která se řadí rozlohou mezi menší zoo. Chová přes 100 druhů zvířat, mezi kterými jsou nejpočetnější savci, dále chová i plazi, ptáky a nově i obojživelníky. Výlety pro školy.

Prohlédnout si můžete ve světě unikátní kolekci kober rodu Naja. Jedovatí hadi se nachází v pavilonu Venomous. Svou majestátností Vás ohromí velké kočkovité šelmy. Lvy jsou zde chováni ve dvou poddruzích. Určitě si rádi prohlédnete také jejich sousedy- tygry indické v bílé formě.

Za zmínku stojí i další šelmy jako například vzácné ženetky levhartí, psi hyenoví nebo například cibetka africká.

Zástupci z řad kopytníků jsou například zebry Chapmanovy a pakoni žíhaní modří. I mezi primáty si najdete své oblíbence. Můžete pozorovat chování šimpanze učenlivého, ucelování vztahů ve skupině paviánů babuin nebo dovádění lemurů kata.

Váš zájem jistě upoutá i hroch obojživelný Buborék a jeho jedinečný vztah k člověku. Tato a mnohá další zvířata čekají na Vaši návštěvu.

Naše zoo Vám nabízí tyto možnosti:

SKUPINOVÁ PROHLÍDKA S PRŮVODCEM

Vaši skupinu si převezeme náš edukační pracovník a ta si spolu s ním projde zoo. O zvířatech bude mít průvodce přednes. Řekne Vám o faktických informacích, ale i o zajímavostech a mýtech, které se se zvířaty pojí.

Prohlídka trvá 2 hodiny a je možné během ní nakrmit i surikaty, dikobraze a velbloudy.

Pokud byste nechtěli všeobecné informace o zvířatech a měli zájem mít pouze jen určitý okruh zvířat např. šelmy, plazi,.., tak je možné se domluvit.

Skupina do 30 osob (zahrnuje vstup do zoo, průvodce, krmení)

6 000,- Kč/skupina

SAMOSTATNÁ PROHLÍDKA

Pokud se jako skupina nesejdete dohromady, tak by Vás mohla zajímat druhá možnost. Množstevní sleva na zakoupené vstupenky. Každý ze zaměstnanců by obdržel samostatnou vstupenku, kterou by mohl čerpat jakékoliv datum jeho výběru. Vstupenka je ale bez průvodce, zahrnuje pouze vstup.

Samostatná vstupenka (dospělá osoba)

VSTUPNÉ

 

Plná cena

20-49 osob nebo zaměstnanců

50 - 99 osob nebo zaměstnanců

100 a více osob nebo zaměstnanců

SLEVA

0%

10%

20%

30%

DOSPĚLÝ

180,-

162,-

144,-

126,-

Rodinná vstupenka (2 dospělý+2děti)

VSTUPNÉ

 

Plná cena

20-49 osob nebo zaměstnanců

50 - 99 osob nebo zaměstnanců

100 a více osob nebo zaměstnanců

SLEVA

0%

5%

10%

15%

RODINA

440,-

418,-

396,-

374,-

Ceník je platný do 31.12.2022

Uplatnění zakoupených vstupenek:

Skupinové prohlídky -termíny lze rezervovat na listopad, prosinec, kdy vám můžeme zaručit, že v době prohlídky budete v zoo bez dalších návštěvníků. Jedná se o indivuduální prohlídky mimo otevírací dobu (PO - PÁ). Po dohodě jsme schopni zajistit provoz občerstvení a suvenýrů.

Samostatné prohlídky je možné uskutečnit do 30.6.2023 v otevírací návštěvnické době, bez rezervace.

V případě zájmu nás kontaktujte [email protected]z nebo tel. 732 212 159 (p. Ambrožová). Budeme se na Vás těšit.