Trojúhelník smutku - Kapitánská projekce na lodi

1.10.2022 – 3.10.2022, 23:59

Site-specific projekce letošního vítěze Cannes v kulisách Vltavy na lodi Cargo gallery. V očekávaném diváckém hitu letošního podzimu si režisér Ruben Östlund neskutečně smlsne na vybrané společenské smetánce, zatímco vy si budete moci během tří unikátních večerů pošmáknout na malém občerstvení středomořského typu.

Cena vstupenky: 1190 Kč

Menu zahrnuje degustaci grilované chobotnice, salát, welcome drink a sladkou tečku. Vše pod dohledem průvodce večera, kapitána lodi.

 1. října od 20 hodin
Lístky zde: https://kinosvetozor.colosseum.eu/incoming.aspx... 

2. října od 20 hodin
Lístky zde: https://kinosvetozor.colosseum.eu/incoming.aspx...
 
3. října od 20 hodin
Lístky zde: https://kinosvetozor.colosseum.eu/incoming.aspx...
Vstupenky: bit.ly/ToS_na_Cargogallery

O FILMU

Model Carl a jeho partnerka influencerka Yaya jsou pozváni na luxusní výletní plavbu. Společnost jim zde dělá opravdu vybraná smetánka. Je tu starý mládenec hledající životní lásku, výstřední ruský obchodník (Zlatko Buric) a celému mumraji vládne kapitán (Woody Harrelson), který je věčně pod parou. Když nečekaná událost zamíchá kartami, charaktery cestujících se ukáží v pravém světle. Dvojnásobný vítěz Zlaté palmy z festivalu v Cannes Ruben Östlund natočil břitce satirickou komedii o společenských rolích a opojné síle moci, která nenechá na žádném z pasažérů nit suchou.