Noční strašidelný les Praha Kunraticko-Michelský háj

15.10.2022, 16:00 – 20:00

Kdo se bojí, nesmí do lesa. Ale kdo se nebojí, vydá se za strašidly do Kunraticko-Michelského háje.

 Čeká tam na Vás pěkná banda podivných lesních bytostí. Větší děti se budou strašidla snažit vystrašit. Podaří se Vám získat od strašidla jeho život? Menší děti si budou se strašidly spíš jen povídat, můžou si po trase zahrát bingo nebo strašidelný kvíz.

Cena vstupenky: 100 Kč
 Od 17:30 hodin se můžete těšit i na pravé krampusáky (straší s citem).
Na trase, která bude za šera nasvícena různými svítítky, potkáte minimálně 10 živých strašidel (většinou i více), ale také různé strašidelné doplňky, které se snažíme každý rok doplňovat a obměňovat. Patří mezi ně kostry, spoustu závěsných strašidel, pavouk se sítí, měnící se podobizny….
V cíli každé dítě dostane malou tematickou odměnu a diplom.
Délka trasy: cca. 1,5 – 2 km.
Začátek: 16 – 20 hodin (případně déle, dle počtu účastníků). Od 16 do 17:30 hodin nestrašíme vůbec, pak strašíme dle citu . Čím více je tma, tím více strašíme. Pokud situace dovolí, budete se moci občerstvit různými lektvary i na našem strašidelném baru.
Rezervace není potřeba, máme otevřenou trasu pro příchozí bez rezervace. Ale pokud si chcete trasu užít, rezervaci Vám doporučujeme. Na trase pro rezervace dodržujeme 3 minutové rozestupy, na trase pro účastníky bez rezervace nikoliv.
Startovné: 100 Kč/dítě od 4 let a dospělý
Start: Grill restaurant Za Větrem
Kočárky a odrážedla: ano
Parkování: vzhledem k problémům s parkováním použijte prosím ideálně metro, výstupní stanice Roztyly (700 m) případně parkoviště okolo Roztyl.
 
Místo: U Michelského lesa 1157 140 00 Praha