Fotbalové odpoledne s Danone - Benešov

27.9.2022, 15:00 – 19:00

Danone a pohyb, to jde dohromady! Společnost Danone, výrobce značek jako jsou Activia, Actimel, Hami, Kostíci, Fantasia nebo Alpro, zve veřejnost na fotbalové odpoledne v Benešově, kde si budou moci rodiče s dětmi zasportovat, vyzkoušet si různé hry a nebo se podívat na zápasy mezi týmy SK Benešov a týmy složenými ze zaměstnanců Danone a továrny Schreiber Czech Republic, kde se některé produkty Danone vyrábí.

Akce se bude konat 27. září na fotbalovém stadionu v Benešově (ulice Ke Stadionu 576) od 15 hodin. Na místě budou připravena stanoviště, kde si děti i jejich rodiče budou moci zasportovat a vyzkoušet svoji zdatnost. Dozvědí se také spoustu informací, jak dodržovat zdravý životní styl, jak se zdravě stravovat a ochutnají nejnovější jogurty Kostíci nebo drinky na podporu imunity Actimel. Od 16 hodin budou moci ve fotbalovém utkání podpořit svůj tým.

Společnost Danone v duchu svého konceptu „Jedna planeta. Jedno zdraví“ dlouhodobě podporuje zdravý životní styl nejen svých spotřebitelů, ale i zaměstnanců a jejich blízkých. Srdečně zve všechny z Benešova i okolí, aby si přišli užít pohyb, strávit společně čas a zafandit při fotbalovém klání!

Kde: Ke Stadionu 576, Benešov