Liberecký NEipa & SOUR festiválek No.2

24.9.2022, 13:00 – 23:45

Loni jste nás svým velkým zájmem o tyto dva pivní styly a velmi nečekanou velikou účastí vyhecovali k tomu, že jsme se letos rozhodli pokračovat a udělat další ročník.

Kyseláče i NEipy za ten rok pokročili nejen v ještě více vytříbených chutích, která už boří hranice pivních stylů ale začali ho vařit i v dalších pivovarech a zdá se, že tímto trendem se pojede vesele dál.

Letos se tedy můžete těšit na spoustu kyseláčů, gosé, sourů, berliner weisse jak silných "přesnídávek" tak lehkých letních kyseláčků.
Neipy budou od zcela lehoučkých nízkoalkoholických až po silné dablováné.

Pokud někdo někde uvaří příbuzné pivní styly, počínaje třeba teď moderní Neipou s kveik kvasnicema, nebo třeba různých byliňáků.... určitě se je pokusíme dostat na pípy.

Jako všechny pivní festivaly v Azylu, tak i letos budou k dispozici dvě patra a celý venkovní prostor, kde všude kam se podíváte bude spoustu píp na několika barech....a když bude zájem otevřeme i legendární pípy ve V3eSce.

A aby se vám dobře popíjelo a ochutnávalo, zahrají vám k tomu živé kapely a uvařeno bude i spoustu jídla.
Jaké pivovary a jaké druhy NEipy a kyselých piv, jaké jídlo a jaké kapely zahrají se dozvíte včas zde, nebo v diskuzi události.

A vstup?
Vstup je jako vždy zcela
ZDARMA!