Comic-Con Junior. Největší popkulturní festival poprvé v Brně!

22.10.2022 – 23.10.2022, 23:59

Festival přinese oblíbená témata filmů a seriálů, počítačových i deskových her, komiksů a literatury především v žánru sci-fi a fantasy.

Cena vstupenky: 690 - 3490,- Kč

Návštěvníci Comic-Conu Junior se mohou těšit nejen na fotografování, autogramiády a besedy se zahraničními i domácími herci a umělci, ale i na workshopy, soutěže, turnaje, výstavy, přednášky a prodej zboží pro fanoušky a mnoho dalšího. Na své si přijdou i milovníci kostýmů, pro cosplayery bude připraven bohatý program s vlastním podiem. Programové linie se budou věnovat fenoménům jako manga, anime a japonská kultura, Star Wars, Stargate, Pán času a další sci-fi; Harry Potter, Pán prstenů a další fantasy.

V rámci obří videoherny budou představeny nové i retro konzole, virtuální realita, ale také herní počítače, notebooky atd. Deskoherna pak nabídne desítky stolů pro karetní a deskové hry a hlavolamy. Za návštěvu bude jistě stát i prohlídka velkých Star Wars modelů, výstava kostýmů a rekvizit z pohádky Princezna zakletá v čase nebo expozice létajícího auta z Harryho Pottera Forda Anglia. Žhavou novinkou Comic-Conu Junior bude velká Pokémon zóna s turnaji, burzou kartiček a dalším programem.

Z hvězdných hostů již účast potvrdili například představitel Daniela Jacksona z Hvězdné Brány - Daniel Shanks, představitel Arthura Weasleyho z Harry Pottera – Mark Williams, Miroslav Táborský a mnoho dalších.

Ale to není vše - další hosty a novinky v programu zveřejňujeme neustále. Více informací najdete na https://junior.comiccon.cz