Édith a Frank - Kamenický Šenov

8.10.2022

Vrabčák Piaf, geniální, nenapodobitelná, zrcadlící bídu i poezii velkoměst, zpívající nesmrtelné příběhy bez hranic, dramata člověka a lásky, touhy, radosti i zklamání… Její vášnivý neopakovatelný hlas srdce si získal obdiv a úctu celého světa, všichni mu dodnes rozumějí a nezáleží na tom, zda umí francouzsky…

Cena vstupenky: 490 Kč

První opravdová popová superhvězda, zpěvák a herec, legendární Francis Albert Sinatra. Majitel dokonalého hlasu, výborných technických kvalit, zpěvák schopný výjimečného vcítění do písně, ale také ostrý „Frankie boy“, jehož styky nebyly vždy jen průzračné… A nyní otázka: setkali se spolu někdy na jednom jevišti? Setkají se v Kamenickém Šenově! Hvězdy v kině Hvězda, česká Edith Piaf a český Frank Sinatra, tedy výtečná šansoniérka Radka Fišarová a Tomáš Savka, držitel Ceny Thálie. Do Šenova navíc zamíří i Mireille Mathieu, Charles Aznavour, Duke Ellington či Charlie Parker. Zkrátka nevyšlo-li to ve skutečnosti, světové hvězdy šansonu a swingu si dají dostaveníčko na Lípě Musice!

Radka Fišarová & Tomáš Savka s kapelou
Unique Quartet & Aliaksandr Yasinski – akordeon

šansony a písně Édith Piaf, Franka Sinatry, Mireille Mathieu, Charlese Aznavoura, Duka Ellingtona, Charlieho Parkera ad.

Kde: Kamenický Šenov, kino Hvězd