Wohnout - Třebíč

5.11.2022, 17:00 – 18:00

Kapela Wohnout oslavila čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. V rámci posledního elektrického tourné k této placce kapela přijede zahrát do klubu Roxy průřez deskou, ale chybět nebudou ani největší hity kapely.

Kde: Roxy Club Třebíč, Kpt. Jaroše 736/6

Wohnout

Naše kapela byla počata někdy kolem roku 1988 a nastal prenatální věk. Zkoušeli jsme, měli i dva veřejné koncerty, ale vesměs to bylo všecko takové neopravdové. Pravidelně koncertovat jsme začali na jaře roku 1996 a od té doby odehráli stovky koncertů. To považujeme za naše opravdové zrození. V roce 1999 nám vyšla první deska a v průběhu následovalo osm dalších. Také jsme vydali jedno DVD, Bestofku a pár dokumentů. Největším naším koníčkem jsou klipy, kterých máme mraky.

Jsme klubová a festivalová kapela. Do dvou kytar, basy a bicích zpíváme všichni čtyři. Nejhorší na tom je, že nikdo z nás není soudný a zpívat nepřestane. Pokud nás někdy někde uvidíte hrát, berte v potaz, že hudbu děláme sice srdcem, ale není to znát. Jsme totiž děsný kameňáci.