Grand Showtime 2022: Úherské Hradiště

9.10.2022, 16:00 – 19:00

Ti nejlepší youtubeři poprvé v Uherském Hradišti! Hodinu a půl dlouhá exkluzivní show, kterou jinde neuvidíte. Spousta hudby, tance, hereckých kousků i překvapení - a je možné, že se do děje budete moct zapojit i vy!

Kdo Vystoupí?

Mattem, Vitaa, Dejzr, Creep & jeho crew, Diviška, Natyla, Terysa, Ikon, Lukefry, Attack, Naty Hrychová, Peca, ERROR1K - a kdo ví, možná i někdo další.
 
Kde to bude?
V sále kina Hvězda (náměstí Míru 951, 686 01 Uherské Hradiště)
 
V kolik to začne?
V 16.00 - doporučujeme ale do sálu přijít lehce dřív, okolo 15.45 je to ideální. Pokud máte PRIME vstupenku, dorazte nejpozději v 15.15. Samotná akce (včetně autogramiády) končí v 19.00.
 
Kolik je vstupné?
Vstupenky se prodávají v několika vlnách. V té aktuální stojí 399 Kč, ale pozor! Jak se akce bude blížit, cena se bude zvyšovat.
Současně je možné si pořídit exkluzivní PRIME VSTUPENKU. S tou oproti základnímu vstupnému získáte exkluzivní meet & greet se všemi youtubery před začátkem show, výběr těch nejlepších míst v sále, možnost osobně ovlivnit děj na podiu a k tomu merch jako dárek od nás! PRIME vstupenek bude k dispozici pouze 20 a v prodeji budou pouze v předprodeji za 999 Kč.
 
Máte nějaké dotazy?
Na spoustu z nich odpovídáme na našem webu: www.showtimelive.cz/faq
Pokud ale máte ještě nějaké další, kontaktujte nás v soukromých zprávách či na emailu [email protected]
 
Těšíme se vás na všechny!
Akci organizuje Czech Social Production s.r.o.