Bílé Vánoce Lucie Bílé - Česká Třebová

24.11.2022, 19:00 – 20:00

Na jeden celý večer budete moci zapomenout na shon a stres, který konec roku provází a užít si příjemné melodie a vánoční písně Lucie Bílé.

Kde: Kulturní centrum, Česká Třebová, Nádražní 397
 
Již několik let se Lucie Bílá pravidelně vydává v adventním čase na tradiční koncerty. Z každého jde cítit láska, klid a atmosféra blížícího se Štědrého večera. Na jeden celý večer tak budete moci zapomenout na shon a stres, který konec roku provází a užít si příjemné melodie a vánoční písně. Během měsíce prosince se v rámci turné Bílé Vánoce objeví v několika městech České a Slovenské republiky, kde představí svůj vánočně laděný program. Těšit se na něj můžete i v České Třebové.
 
Zpěvačka, herečka, producentka a v současné době jedna z nejpopulárnějších pop-star a muzikálových hvězd v České republice. Držitelka mnoha prestižních hudebních ocenění.
 
Lucie Bílá, vlastním jménem Hana Zaňáková je česká zpěvačka, několikanásobná zlatá Slavice. Na svém kontě má pěknou řádků hitů jako Láska je láska, Trouba, eSeMeS, Neposlušné tenisky a další a další. Jde bezesporu o českou hudební ikonu a stálici naší populární hudby. Na hudební scéně se pohybuje přes třicet let a má za sebou spoustu vyprodaných koncertů, řadu zajímavých projektů i spolupráce s jinými hudebníky.