Nejlepší firemní akce v Praze - Laser Arena Praha

1.1.2023 – 31.12.2024, 23:59

Chcete zažít originální teambuilding, vánoční večírek anebo firemní oslavu v Praze? Něco, co odbourá stres, vyčistí hlavu, donutí k pohybu a podpoří týmového ducha? Kde naplánovat firemní akce.

Nejlepší firemní akce v Praze - Laser Arena Praha
  • Adresa:
    Opatovická 160/18, Praha 1 160/18,
    Praha 1 – Nové Město, 110 00

Zvolte LASER GAME!

V naší Laser Aréně Praha proměníte Vaší firemní akci na nevšední a jedinečný zážitek. Právě při týmové hře zažijete mnoho napínavých momentů. Ať už přijdete jen s pár kolegy z oddělení nebo celá firma, zábavu si užijete naplno.

Proč Laser Arena Praha?

Místa máme dost. Zarezervujeme Vám buď jednotlivé stoly anebo celý prostor až pro 50 lidí.

Laser game může hrát až 18 hráčů najednou. Nehrající kolegové či obchodní partneři mohou v mezičase sledovat dění v aréně na obrazovkách, zahrát si stolní fotbálek nebo šipky anebo se občerstvit u baru.

Pokud budete chtít, zabezpečíme i catering od externí firmy. Vyberete si co Vám nejvíce vyhovuje. Ať už lehká svačinka nebo plnohodnotná večeře. Stačí jen upřesnit Vaši představu (teplý nebo studený bufet) a stanovit pro něj rozpočet.

Rádi pro Vás připravíme i turnaj. Po každé hře dostanete kompletní statistiku. Na závěr Vaší firemní akce si tak můžete zhodnotit úspěšnost týmů anebo samostatných hráčů a případně i odměnit vítěze.

Pozvěte Vaše zaměstnance, kolegy nebo obchodní partnery na laser game a rezervujte si termín ještě dnes!

PG700387 3

Pro firemní akce jsme připravili několik možností, ze kterých si jistě vyberete:

Klasická rezervace

První možnost je klasická rezervace, kdy si rezervujete přesný počet her, které chcete odehrát a také konkrétní herní časy. Jedna hra trvá 12 minut čistého času a může ji hrát až 18 osob najednou. Tento typ rezervace je možný pro skupiny do 30 osob. Máte rezervovaný stůl nebo stoly a prostory baru sdílíte s ostatními zakazníky.

Uzavřená společnost a pronájem prostor

Druhá možnost je uzavření celého prostoru pro Vaši akci. Máte tak pro sebe nejen laser game arénu ale i zázemí s barem. Tento typ rezervace je možný pro skupiny od 30 osob. Při uzvřené společnosti si můžete zvolit, jestli chcete hrát neomezeně po celou dobu pronájmu a nebo si zahrát v tom čase jenom pár her.

Pro více informací nas neváhejte kontakovat.
Platba je u nás možná v hotovosti, platební kartou nebo na fakturu.

+420 723 691 494 nebo pište na [email protected]