Inverze 2022 v Ostravě

29.8.2022 – 3.9.2022, 23:59

Festival Inverze slaví 5 let a již potřetí se odehraje na přelomu srpna a září a přivítá několik desítek hostů. Tomu říkáme nápad na super akci, přijďte si užít spoustu zábavy! Program je nadupaný!

Cena vstupenky: 300-550 Kč

ROGRAM

Program je rozdělený do 6 dnů – od pondělí 29. srpna do soboty 3. září.
Můžete se těšit na Jaroslava Rudiše, Biancu Bellovou, Petra Stančíka, Stanislava Bilera, Pavla Klusáka, Petra Borkovce, Olgu Stehlíkovou, ze slovenských autorů a autorek pak třeba Vladimíra Ballu, Zusku Kepplovou a Agdu Bavi Paina.
Na Inverzi také přivítáme tvůrce oblíbených podcastů – Vyhonit ďábla a Rapspot. V rámci festivalu proběhne i speciální projekce filmu Nová šichta. Každý večer se Inverze promění na hudební festival.
Letos nás čekají koncerty kapel Dukla, Metastavy, JWQ, Viah, Vellocet Roll, MMNK nebo Vojdi.
 

KDE?

Nejčastěji se budeme potkávat v kulturním centru Provoz u nábřeží řeky Ostravice. Najdete ho na adrese Kostelní 24 – kousek od Sýkorova mostu. Část programu se uskuteční také v Centru PANT, antikvariátu Fiducie a v klubu Dock.
 

PRO KAŽDÉHO NĚCO

Základním znakem programu je pestrost. Také letos vystoupí známé autorky a autoři, skvělí publicisté i hudební interpreti napříč žánry. Každý návštěvník si tak budou moci vybrat to své.
 
Harmonogramn festivalu a další informace pro návštěvníky najdete na webu www.festivalinverze.cz.