Ve Fashion Areně startují Final Sales

18.8.2022 – 21.8.2022, 23:59

Od čtvrtka 18. až do neděle 21. 8. budou v pražském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet probíhat oblíbené finální letní výprodeje Finale Sales, během kterých budou mít zákazníci možnost nakoupit letní sortiment až se 70% slevou. Pro návštěvníky je během víkendu 20. a 21. 8. připraven i bohatý zábavný program včetně živé kapely, dětských atrakcí či welcome drinku pro členy Fashion Clubu zdarma.

Výhodné ceny budou platit ve vybraných obchodech, mezi které se řadí například zákazníky oblíbené značky Tommy Hilfiger, Gant, Karl Lagerfeld, Mango a řada dalších. Návštěvníci se během akce mohou těšit na stage s živou hudbou a DJem, Prosecco a Bohemia sekt bar, kde se bude podávat welcome drink zdarma pro členy věrnostního klubu nebo fotostěnu, se kterou se bude pojit soutěž o nejlepší fotografii. Ta bude odměněna Dárkovou kartou od Fashion Areny. Celou událost zahájí moderátor Dance rádia Filip Lejček, sobotní a nedělní den Final Sales zakončí duo hudebníků z kapely Pavel a Kaca.

Program je zajištěn i pro ty nejmenší, součástí akce budou oblíbené dětské atrakce jako skákací hrad, vystoupení klauna, modelování balónkových zvířátek, malování na obličej.