Navštivte unikátní vědecko-zábavní centrum IQLANDIA v Liberci

23.7.2022 – 31.8.2024, 23:59

iQLANDIA je unikátní vědecko-zábavní centrum s planetáriem. Čeká zde na vás 11 expozic, včetně letošní novinky MatematikUm, přes 400 interaktivních exponátů i planetárium s rozlišením 4K! V ceně vstupenky do expozic je i oblíbená science show a populární badatelské aktivity jako např. Teslův transformátor, Ohnivé tornádo, jízda na Mars Roveru, gyroskop nebo pokec s humanoidním robotem Thespianem.

Cena vstupenky: 120-1000 Kč
Navštivte unikátní vědecko-zábavní centrum IQLANDIA v Liberci
  • Adresa:
    Nitranská 10,
    Liberec, 460 07

iQLANDIA je určena pro všechny od 8 let, ale často ji navštěvují i rodiny s mladšími dětmi. Průměrná návštěva trvá cca 4,5 hodiny, návštěvníci zde ale často stráví i celý den. V budově se nachází restaurace, která připravuje denní menu. Přímo před iQLANDIÍ je velké parkoviště, kde pohodlně zaparkujete.

Máte-li menší děti, doporučujeme navštívit iQPARK, historicky první science centrum v České republice, které se nachází jen asi 300 m od iQLANDIE. iQPARK dětem nabízí jedinečný prostor k objevování světa kolem nás pomocí interaktivních a zábavných exponátů. Ve 4 patrech si děti užijí samostatné bádání v expozicích i hravé programy pod vedením lektorů. Strávíte zde s nimi přibližně 2,5 hodiny.