Letní Letná 2022: UFFO & FysioART & Thula Moon - Through The Truth

24.8.2022, 19:00 – 19:50

Artistka z Havaje Thula Moon se profesionálně věnuje akrobacii již 14 let, což zahrnuje účinkování po celém světě s různými soubory, mimo jiné i se slavným Cirque du Soleil. Thula vyvinula svůj jedinečný styl na akrobatické obruči, ve kterém kombinuje svou sílu s neuvěřitelně pružným tělem.

Cena vstupenky: 590 Kč
Letní Letná 2022: UFFO & FysioART & Thula Moon - Through The Truth
  • Adresa:
    Letenské sady
    Praha 7 170 00

Ve své profesi soustavně hledá inovativní způsoby, jak posunout technické a umělecké limity v akrobacii ve vzduchu i na zemi. V roce 2015 absolvovala prestižní National Circus School v Montrealu. Aktuálně působí v Berlíně, účinkuje ve vícero projektech v produkci Wintergarden Berlin, GOP Variety a Base Berlin.

Through the truth

Co když je náš život hrou náhody? A co když někdo nebo něco s námi nehraje úplně fair play? Či dokonce my sami se sebou? Jak se z takové hry vymanit? Nezbývá než si přiznat, že jde o klam a začít psát svůj příběh znovu.  

Vydali jsme se do světa různých úhlů pohledu, do zrcadlení přítomnosti a reflexe reality. Cestou jsme se pokusili nazírat na podoby pravdy a formy sebeklamu. Vrátili jsme se do vzpomínek na dětství, znovu jsme objevovali hravost a chvílemi se dotkli i zranitelnosti. Jak se oprostit od touhy zalíbit se všem a přijmout se takoví jací jsme? Chce to odvahu nechat řadu zažitých věcí být, prostě jít a žít a upřímně se sobě podívat do očí.

V představení se prolíná nový cirkus, fyzické a objektové divadlo. Sólistka Thula Moon exceluje ve vzdušných disciplínách a kontorsionistice. 

Vhodné pro děti od 10 let.