Letní Letná 2022: Loutky v nemocnici - Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

13.8.2022, 14:00 – 14:45

Dva odvěcí nepřátelé, myš Šupito a lišák Bělobřich, se spolu potkávají v nebi. A světe div se, vypadá to, že se budou přátelit.

Cena vstupenky: 120 Kč
Letní Letná 2022: Loutky v nemocnici - Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)
  • Adresa:
    Letenské sady
    Praha 7 170 00

Myši patří do nebe je příběh o přátelství a o lásce. Lišák Bělobřich celý život pronásleduje malou myšku Šupito, aby ji zakousl, ale když myška při honičce spadne z velkého útesu dolů a zůstane tam ležet, lišák je najednou zoufalý. Ztratil jedinečný vztah, o kterém ani netušil, co všechno pro něj znamená. Netrvá dlouho a i lišáka. lovci zastřelí. Oba přátelé jsou však velmi překvapeni, když se znovu setkají v životě po životě. A co je nejvíc šokuje, že tady v kouzelném nebeském světě už jejich věčné nepřátelství neplatí, že si tu mohou spolu hrát a povídat si a užívat si legrace. A že tu jsou všichni jejich kamarádi a příbuzní. A jak to nakonec dopadne? Představení o věcech pozemských i nadzemských plné humoru a spousty písniček ukazuje k hodnotám, které jsou větší a silnější, než momentální stav, momentální situace.

Vhodné pro děti od 4 let.

V průběhu celého dne Loutky v nemocnici odehrají další spousty kufříkových pohádek ve svém nafukovacím stanu, přijďte kdykoli, na tato krátká představení se nevybírá vstupné.


V předprodeji nabízíme pouze omezené množství vstupenek za plnou cenu. Slevové akce jako Rodinné vstupné (4 x vstupenka za 100 Kč) a Věrný divák pohádek (8+2 vstupenky zdarma) bude možné uplatnit pouze při nákupu na festivalové pokladně otevřené od 7. srpna.