QUEENIE - Vinařství JOHANN W Třebívlice - Hudba na vinicích 2022

16.9.2022, 20:00 – 23:00

Už máte plány na léto? Propojte své letní výlety s hudbou a vínem pod širým nebem a navíc přímo ve vinicích! III. ročník koncertního seriálu Hudba na vinicích startuje již 21. května. Od té doby se až do 23. září odehraje v celkem šesti vinařstvích na 40 koncertů patnácti českých a slovenských interpretů.

Cena vstupenky: 590 Kč

Letošní ročník Hudby na vinicích opět namíchá kvalitní hudbu špičkových kapel s vynikajícími víny a malebným prostředím českých a moravských vinic. V kulisách vinic se rozezní skladby předních českých interpretů zvučných jmen.

"Všem kapelám se hraní mezi vinicemi moc líbilo. Pro hudebníky je to inspirativní prostředí, kde se krásně hraje a na koncertech je to znát. Pro návštěvníky je to navíc příležitost strávit na Moravě i krásný prodloužený víkend," vysvětluje Tomáš Staněk.

Cílem Hudby na vinicích je propojovat zážitky v širokém slova smyslu. Nejde jen o skvělé koncerty a špičková vína, ale také o něco navíc. Jižní Morava i České středohoří mají obrovský turistický potenciál co do přírody, historie, sportovního vyžití a samozřejmě gastronomie. I proto jsme pro návštěvníky připravili tipy na výlety v okolí konkrétních vinařství, aby si koncert doladili něčím dalším, co je zrovna přitahuje nejvíc.