Palaye Royale se vrací do Prahy v doprovodu kanadského hitmakera bbno$

12.8.2022, 20:00 – 21:00

Oblíbení rockeři Palaye Royale se po úspěšném březnovém koncertě vrací 12. srpna do pražské Malé sportovní haly, aby opět potěšili fanoušky svými hity jako „Dying In A Hot Tub“ nebo „Lonely“, ale i novými hity z připravovaného alba „Fever Dream“, které je plánováno na 28. října tohoto roku. Doprovodí je virální kanadský rapper bbno$, který zahraje před českým publikem v české premiéře. 

Payale Royale jsou na scéně přes deset let – jsou sehraní, cílevědomí a útočí v plné síle. Jejich popularita raketově roste. V Praze je fanoušci milují, a ne náhodou tady nedávno natáčeli dva videoklipy ke svému připravovanému albu. Tihle hoši z Toronta ví přesně, co dělají – zvou své fanoušky nejen aby poslouchali jejich muziku, ale aby pronikli do jejich světa, který se vymyká tomu všednímu. Je plný špinavého rock’n’rollu, melancholických textů a jeho nedílnou součástí je mírně trhlý, ale vysoce elegantní do posledního detailu vyladěný outfit. Drzý punkový vokál Remingtona Leitha a zpěvné refrény opírající se o plně vytíženou kytaru a bicí, při podpoře většinou osminové basy zaručují, že bude publikum elegantně smeteno rockovou smrští.

Kanadský rapper bbno$ je Alex Gumuchian z Vancouveru. V roce 2014 společně s kamarády založil multimediální kolektiv spolupracující na módních i hudebních projektech. Po rozpadu skupiny bbno$ dál rozvíjel své hudební nápady a v roce 2017 odehrál své vůbec první vyprodané turné v Číně. Jeho singl Lalala z roku 2019 ve spolupráci s producentem Y2K dosáhl přes 800 milionů přehrání na Spotify a v současné době dominuje hlavně jeho hit edamame, který nahrál společně s indonéským rapperem Rich Brianem. Tento singl se velmi rychle stal virálním na soc. sítích, především na TikToku. Ve svých videích song použilo už přes 10 milionů uživatelů a čísla pořád rostou, to svědčí o silné návykovosti. Živý koncert bude skvělým zážitkem převedení online světa do toho reálného!