Vyhlídkové jízdy Brnem

20.7.2022 – 30.9.2022, 23:59

Vyhlídkové jízdy Brnem jsou určeny těm, kteří chtějí město poznat i z jiné perspektivy než pěší a uvítají, že je za novými zážitky doveze pohodlný minibus. Výklad je zajištěn členy Asociace průvodců ČR a nástupním místem je náměstí Svobody.

Na své si přijdou fanoušci architektury, historie, ale i dalších zajímavých témat, která TIC BRNO postupně doplňuje v závislosti na aktuálním dění a poptávce. Velkou výhodou je také to, že během jedné jízdy poznáte tolik věcí, které byste pěšky poznávali třeba i celý víkend.

V letošním roce pro vás TIC BRNO připravil šest vyhlídkových okruhů, na které se můžete těšit v rozmezí června – října 2022. Fanoušci architektury vyrazí minibusem za poznáváním brněnského funkcionalismu, slavných vil a za paláci průmyslové aristokracie. Další okruh nadchne milovníky krásných vyhlídek, sportovní fanoušci si přijdou na své v rámci trasy, která mapuje legendární místa brněnského sportu. A úplnou novinkou v nabídce je nová trasa mapující historii dělnických kolonií v Brně.