Cirkulární den s Tomášem Klusem v Mattoni Life Baru

3.7.2022, 13:00 – 22:00

Minerální voda Mattoni, hrdý partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, pro vás připravila bohatý doprovodný program. 

Využijte příležitosti a užijte si filmový festival naplno! Hlavní program Mattoni bude probíhat v Mattoni Life Baru u Vřídla na Vřídelní kolonádě.
V neděli 3. července ve 13 hodin se můžete těšit na Cirkulární den s Tomášem Klusem. Odstartuje ho promítání vzkazu od organizace Trash Hero a také vítězný snímek soutěže základních a středních škol Cirkulujme!.
Následně vystoupí Tomáš Klus, který zde představí reprízu cirkulární pohádky „O princezně Peťce“ a také úplně novou detektivku „Inspektor Klusó - Vražda na KVIFFu“, v nichž ztvárňuje hlavní, a i všechny ostatní, roli. Dále si společně s mluvčí iniciativy Zálohujme.cz Andreou Brožovou popovídají o zálohování PET lahví a plechovek, cirkulární ekonomice a udržitelnosti během diskuze Eco Talk. Na závěr odpoledne na vás čeká malá autogramiáda Tomáše Kluse a kvíz o věcné ceny.
Od 16 hodin vystoupí, díky spolupráci s festivalem Metronome Prague, česko-slovenské multižánrové trio Colorful People. Vrcholem dne je pak od 19 hodin koncert populární kapely Slza.
Celý den jsou pro děti připraveny zábavné kvízy, křížovky a rébusy s paní PETkou a slečnou Plechovkou. Vyfotit se můžete u tematické fotostěny. Zálohování PET lahví a plechovek si vyzkoušíte v zálohomatech v Mattoni Life Bar a v hotelu Thermal, a to po celou dobu konání festivalu.

Všechny aktivity programu v Mattoni Life Baru jsou zdarma.
Po každý den festivalu vám naši barmani od 11 do 22 hodin namíchají osvěžující nealkoholické koktejly Mattoni. Najdete je v Mattoni Life Baru u Vřídla a v Mattoni Life Pop-up Baru ve Dvořákových sadech. Vyzkoušet si můžete také zálohový systém v praxi. Zálohomaty, které jsou umístěny Na Mattoni Eco Life Pointech u Vřídla a v hotelu Thermal, vám po vhození prázdné PET lahve nebo plechovky vydají milou pozornost – slevu 15 Kč na koktejl na Mattoni Life Baru nebo bezplatnou vstupenku do Mattoni Muzea.
Ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary již tradičně Mattoni zajistila bezplatný Mattoni bus do Kyselky. Zde můžete navštívit Mattoni Muzeum, místní minerální prameny nebo se projít turistickou stezkou „Po stopách skřítků“ či kolem historických budov bývalých lázní. Po předložení bezplatné jízdenky, kterou dostanete od řidiče Mattoni busu, získáte vstupné do Mattoni Muzea zdarma.
Časy odjezdu Mattoni busu (3. – 9. 7. 2022):
• Karlovy Vary – Divadelní náměstí (u Vřídla): 10:00 a 13:30
• Kyselka – ústí cesty k Mattoni Muzeu: 12:15 a 15:45