Den umění v Mattoni Life Baru

5.7.2022, 11:00 – 22:00

Minerální voda Mattoni, hrdý partner Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, pro vás připravila bohatý doprovodný program. 

Využijte příležitosti a užijte si filmový festival naplno! Hlavní program Mattoni bude probíhat v Mattoni Life Baru u Vřídla na Vřídelní kolonádě.
V úterý 5. 7. se můžete těšit na Den umění. Program začíná v 11 hodin projekcí prvního dílu oblíbeného seriálu Já, Mattoni, jenž pojednává o osudech zakladatele nejznámější české značky minerální vody. Po promítání se představí malíř Kryštof Huja, který přímo na místě namaluje obraz „Mumraj v Mattoni Life Baru“. Následně vám představíme projekt přelepu ikonických orlů Mattoni u dálnic, jež se postupně mění v umělecká díla. Na jejich tvorbě pracují jak známí umělci, tak studenti Akademie výtvarných umění. Program uměleckého odpoledne zakončí promítání posledních dvou dílů seriálu Já, Mattoni.
V průběhu programu vás také čeká několik interaktivních filmových kvízů, k nimž potřebujete pouze mobilní telefon. Na ty největší filmové fanoušky čeká odměna v podobě osvěžujícího koktejlu Mattoni zdarma. Zapojit se můžete i do výtvarné soutěže o nejzajímavějšího orlíka. Vítěz, kterého na konci odpoledne vybere Kryštof Huja, získá pitný režim od Mattoni na celý měsíc.
Od 13 do 17 hodin můžete také využít služby našich malířek, jež budou na obličej či tělo malovat orlíky Mattoni.
Vrcholem Dne umění v Mattoni Life Baru bude koncert kapely Jelen, který začne v 19 hodin.
Všechny aktivity programu v Mattoni Life Baru jsou zdarma.
Po každý den festivalu vám naši barmani od 11 do 22 hodin namíchají osvěžující nealkoholické koktejly Mattoni. Najdete je v Mattoni Life Baru u Vřídla a v Mattoni Life Pop-up Baru ve Dvořákových sadech. Vyzkoušet si můžete také zálohový systém v praxi. Zálohomaty, které jsou umístěny Na Mattoni Eco Life Pointech u Vřídla a v hotelu Thermal, vám po vhození prázdné PET lahve nebo plechovky vydají milou pozornost – slevu 15 Kč na koktejl na Mattoni Life Baru nebo bezplatnou vstupenku do Mattoni Muzea.
Ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary již tradičně Mattoni zajistila bezplatný Mattoni bus do Kyselky. Zde můžete navštívit Mattoni Muzeum, místní minerální prameny nebo se projít turistickou stezkou „Po stopách skřítků“ či kolem historických budov bývalých lázní. Po předložení bezplatné jízdenky, kterou dostanete od řidiče Mattoni busu, získáte vstupné do Mattoni Muzea zdarma.
Časy odjezdu Mattoni busu (3. – 9. 7. 2022):
• Karlovy Vary – Divadelní náměstí (u Vřídla): 10:00 a 13:30
• Kyselka – ústí cesty k Mattoni Muzeu: 12:15 a 15:45