Léto ve Farmaparku Soběhrdy

1.7.2022, 10:00 – 31.8.2022, 18:00

Kluci a holky, je to tady! Letní prázdniny startují a s nimi se od 1.7. začínají otevírat brány Farmaparku Soběhrdy každý den od 10 do 18 hodin. Přijeďte si užít letní výlet do přírody se zvířátky a parádními atrakcemi.

Velbloud, lama, pštros, vysokohorská kráva, prasátka nebo třeba kapybara. Naše zvířecí banda se už nemůže dočkat, až je přijedete pohladit nebo nakrmit. Organizovaných krmení s chovatelem se můžete zúčastnit každý den, a to hned na několika stanovištích. Stačí si koupit kyblík krmení a hurá na to!

Každý správný výlet by měl zahrnovat kopec zábavy. Těšit se proto můžete i na mnoho atrakcí, které budou bavit malé i velké. Většina z nich je navíc již v ceně vstupného. Prolezte si myší hřiště, zaskákejte si na trampolínách nebo ve skákacím hradu, sklouzněte se na tobogánech nebo si zašplhejte na lanovém hřišti. Po zakoupení žetonu se můžete svézt i na plovoucích kruzích na jezeře, ve Farma jeepech, na bláznivé tubingové dráze či ve Farma vláčku nebo na kolotoči.

A pokud vám ze vší té zábavy vyhládne, nemusíte se bát. Občerstvit se můžete v našich gastro provozech, která nabízí česká tradiční jídla, lehké svačinky, sladké dezerty či pochoutky z grilu. Připraveno máme také ohniště pro všechny milovníky tradičních špekáčků.

Tak co, potkáme se o prázdninách ve Farmaparku?
Vstupenky si můžete zakoupit online na https://www.farmapark.eu/ nebo po příjezdu na pokladně.