Představení Juri na festivalu Moře u Mělníka

7.7.2022, 16:30 – 10.7.2022, 15:00

Absence gravitace, pomalost, samota, hrdinství, zoufalství … ale úplně největší je touha snít!

Juri je meziplanetární průzkumník objevující nové planety, možná i nové formy života. Juri je statečný muž, hrdina, kosmonaut! … nebo možná je pouze to, co v něm lidé chtějí vidět… ale Juri je také člověk, který se bojí a má své sny. Juri je totiž stále dítě. Místo nacházení cesty ji však častěji ztrácí. Juri je osamělý muž. Juri je klaun.

Cena vstupenky: 200, 250 Kč
Představení Juri na festivalu Moře u Mělníka
  • Adresa:
    Plavební,
    Mělník, 276 01
Jako publikum (v maximálním počtu 45 osob) jste speciální posádkou vybranou právě pro toto dobrodružství. Ve vesmírné lodi zažijete na vlastní kůži širý a nekonečný vesmír. A Juri vás bude doprovázet nedbajíc nebezpečí! Poznáte kosmonautův denní režim – častou záminku pro klaunské situace.


Giorgio Bertolotti a Petr Forman prozkoumávají svět video mappingu, který je pro ně velkou a stimulující výzvou. Zapojují jej do vyprávění příběhu tak, že se divák cítí být součástí opravdové cesty vesmírem.

Režie: Petr Forman a Giorgio Bertolotti Hrají: Giorgio Bertolotti, Rosalie Schneitler Video mapping: Josef Lepša, Jan Hrdlička (3D sense) Světelný design: Petr Forman, Igor Schmidt Hudba: Daniel Wunsch Kostýmy a scénografie: Josef Sodomka, Jakub Hanzl, Veronika Konturová, Francesca Novati Zvuky a ruchy: Marek Poledna (Studio Bystrouška) Zvukový a obrazový technik, světla: Rosalie Schneitler Vesmírná loď (geodesic dome): Marco Olimpio, Sonia Natante Technologie projekcí: Andrea Monopoli Produkce: Giorgio Bertolotti, Petr Forman Za podpory: rodin Bertolotti a Schneitler

Doporučená věková hranice: 8 let Délka představení: 60 min bez přestávky