Havajský High Jump se uskuteční již po třiadvacaté. Slibuje extrémní skoky a hudební program

5.8.2022 – 6.8.2022, 23:59

Cliffdivingový event spojený s hudebním programem High Jump se letos uskuteční opět v lomu Hřiměždice u Příbrami v termínu 5. a 6. srpna. Na návštěvníky čeká tradiční závod světové špičky ve skocích do vody z extrémních výšek. I letos se budou skokani a skokanky vrhat do lomu z výšky přesahující dvacet metrů. Na návštěvníky také čeká hudební program na několika podiích. Mezi účinkujícími je například kapela PSH, Fast Food Orchestra, MonoStereo nebo djové Friky, Madelaine, Lillou a další.

Cena vstupenky: od 860 Kč

Po roce se opět setkáme v Hřiměždicích, kde se ve skokanském ráji uskuteční další High Jump. Jeden z nejstarších závodů v extrémním skákání do vody v Evropě, který se pro mnohé stal legendou, opět přivítá skokanskou špičku. Již v tuto chvíli svou účast na otevřeném mistrovství ČR přislíbili skokani z celého světa a také účastníci světové skokanské série Red Bull Cliffdiving. Kromě klasického cliffdivingu svou účast potvrdila také německá reprezentace v čele se světovým rekordmanem ve skoku stylového placáku Christianem „Elvisem“ Guthem.

Na návštěvníky bude také čekat doprovodný program. Na několika hudebních podiích vystoupí během pátečního a sobotního večera hudební skupiny a djs. Hudební zóny budou rozděleny žánrově a fanoušci se mohou těšit na rozmanité hudební styly od rapu, reggae, elektronickou taneční hudbu a další. V hudebním programu lze najit například legendu českého rapu PSH, reggae ska kapelu Fast Food Orchestra, uskupení s názvem Neandrtal Project, za kterým stojí DJ Friky společně s Martinem Svátkem a David Trumpeteer.  Další jména budou organizátoři brzy zveřejňovat.

Samostatnou chill a hudební zónu si připravila také Prima Cool. Tam budou mít možnost fanoušci přes den odpočinout a nabrat síly na další večírek. Ten se v prostoru Coolife zony rozjede vždy po skončení skokanských závodů v lomu. Lze očekávat elektronickou hudbu předních českých djs. V line upu lze najít djs jako Madelaine, Schwing, Lillou nebo Petr K.

Kromě skoků do vody čeká na návštěvníky mnoho doprovodného programu přímo ve vodě nebo v okolí lomu. Samozřejmostí bude dostatek jídla a pití v připravených barech a stáncích.

Vstupenky na akci lze kupovat s síti Tickestream za výhodnou cenu 860,-Kč.

Hashtag: #MyNejsmeFestival
Facebook: www.facebook.com/cliffdiving.eu
Facebook událost: www.facebook.com/events/339551448309496 

Více info na www.highjump.cz