Příměstský tábor od Jump Academy Olomouc. Olympijské hry

8.8.2022 – 14.8.2022, 23:59

Přihlaste svou ratolest na příměšťák nejen do trampolínového parku. Na vaše děti čeká 5 dní plných pohybu a zábavy, a to jak u nás v Jumpu, tak i mimo naši provozovnu. Děti si užijí pět dní plných zábavy a vy získáte volný čas pro sebe a své koníčky.

Proč příměšťák od Jump Academy Olomouc?

Aby se vaši nejmenší dobře bavili i o prázdninách

Víme, jak je těžké udržet dětskou pozornost. Proto jsme připravili program, ze kterého se zamotá hlava i těm největším neposedům. Klasické i méně tradiční sporty, úkoly rozvíjející kreativitu nebo třeba základy parkouru a gymnastiky.

Tematický program

Letos v Jump Academy Olomouc odstartují Letní olympijské hry. Zná vaše dítko nejslavnější české olympioniky? Ví, co je fair play? A co víc – vysoutěží si svou vysněnou zlatou medaili?
 

Něco na památku

Vzpomínky nám zůstanou napořád, je ale fajn, odnést si i pár drobností na památku. Vaše děti si u nás vyrobí týmové předměty a trička, které si pak odnesou s sebou domů. Jako bonus od nás navíc zdarma dostanou 2 páry protiskluzových ponožek.


Získejte super přehled

Už sledujete naše sociální sítě? Pokud ne, tak to napravte. V průběhu celého tábora totiž budeme na náš Facebook i Instagram přidávat aktuální videa a fotky přímo z centra dění. Nic vám tak neuteče a vždy budete mít o svých dětech přehled.
 

Pomůžeme vám s financováním

Věděli jste, že všechny zdravotní pojišťovny přispívají na organizované pobyty z fondu prevence? Díky tomuto programu můžete pro své dítě získat zajímavý finanční příspěvek. Rádi vám se získáním příspěvku zdarma poradíme.
Flexibilní přebírání dětíPokud se při vyzvedávání zpozdíte, můžou děti zdarma počkat v odpočinkové zóně do 17. hodiny. V případě, že si budou chtít ještě chvíli zahopsat, mohou do 17. hodiny využít exkluzivní zvýhodněný vstup na 1 hodinu pouze za 100 Kč. Akce platí pouze pro účastníky táborů neprodleně po skončení oficiálního programu.