90s Explosion po čtvrté v Praze

20.5.2023, 14:00 – 23:59

90s Explosion i letos, již po čtvrté přiváží 20. května 2023 na pražské holešovické Výstaviště výběr třinácti největších zahraničních hvězd 90 let, jež opanovali světové hitparády a prodali tak miliony svých nosičů napříč kontinenty.

Cena vstupenky: 990 Kč

Mezi letošními účinkujícími se na pražském festivalu objeví taková jména, která vystupují v České republice poprvé. Dánská Aqua, italští Eiffel 65 nebo Black Box, mezi dalšími stálicemi najdeme Dr. Albana či legendární Snap!. Těšit se můžeme i na romantické No Mercy, hitové 2 Brothers On The Floor, anglické,energií nabité party East 17, Londonbeat, Maxx a Five, kteří na tuzemské scéně taktéž vystupují poprvé. 90s Explosion s datem 20. 5. 2023 na holešovickém Výstavišti budou moderovat sehraní Tereza Pergnerová a Pavel Cejnar, kteří vás provedou i celým večerem. Festival připravuje i velkolepé překvapení a věříme, že na to fanoušci nezapomenou.

Událost této velikosti se koná jednou a naposledy, te
ď a tady. Pod jednou značkou, na jednom pódiu, v jeden den, 13 světových kapel z 90. let, to je právě to motto festivalu. 90s Explosion je světová značka, která reprezentuje unikátní formát, jež pracuje se špičkou hudebních formací reprezentujících 90. léta, programem těch nejlepších skupin působících v 90. letech, které dodnes aktivně vystupují, a právě díky tomuto faktu se po právu 90s Explosion stal největším festivalem svého
druhu ve střední Evropě.

Více informací najdete na www.90sexplosion.com či www.ticketstream.cz, 90s Explosion 2023, Praha, Výstaviště Holešovice.