Lenka Dusilová & Aid Kid - Horácké divadlo Jihlava

26.5.2022, 19:30 – 21:30

Hned první Hudební večer v Divadelním klubu, jímž bychom rádi nastartovali další cyklus koncertů, naznačuje, že půjde zejména o nezařaditelné žánry, výjimečná uskupení a další  hudební bonbónky. Zveme vás na zahajovací koncert, který proběhne v Divadelním klubu 26. května v 19,30.

Prvními hosty budou Lenka Dusilová a DJ Aid Kid, jedna z nejzajímavějších fúzí na českém hudebním poli. Spojení, které vzniklo při přípravě posledního alba Lenky Dusilové Řeka (to získalo tři hudební ocenění Anděl), pro něž oslovila beatmakera, elektronického mága, producenta a DJ Aid Kida, vlastním jménem Ondřeje Mikulu, jako jednho z producentů.

Živá vystoupení Lenky Dusilové a Ondřeje Mikuly a.k.a, AID KID jsou otevřenou, různorodě dynamickou krajinou, která logicky vychází ze společné spolupráce na albu Řeka.  Společný repertoár, koncertů, je postaven na oscilaci mezi Lenčinými vybranými skladbami a Aid Kidovými elektronickými a ambientními hudebními krajinami, které v tomto speciálním koncertním spojení dokáží zprostředkovat silný zážitek.

Jako skladatele scénické hudby znají Ondřeje Mikulu naši diváci prostřednictvím inscenací Jediný život, Bůh je žena, Tak šel čas jihlavskou ulicí, Neuvěřitelné dobrodružství Ústavy či Tři bratři v nesnázích.