Výstava čokoládovny Mana „Od bobu po pralinku“ na zámku Šluknov

1.5.2022 – 16.6.2022, 23:59

První máj je lásky čas a proto jsme na tento den naplánovali otevření nové cukrárny BEA a vernisáž výstavy čokoládovny Mana „Od bobu po pralinku“. Jak jinak totiž oslavit první máj než dobrým zákuskem a kávou a co jiného koupit své drahé polovičce než výbornou čokoládu. Přijďte 1. května v 16:00 hodin do Šluknovského zámku. Připravujeme pro Vás povídání o čokoládě a čokoládovně, ochutnávku a drobný prodej, dobrou kávu a zákusky.

Od tohoto dne až do 16. června 2022 bude také v zámku k vidění výstava Mana čokoládovny „Od bobu po pralinku“. Výstava proběhne u příležitosti 10letého výročí založení. Po celou dobu výstavy budou probíhat čokoládové soboty: ukázka ruční výroby čokoládových dobrot, povídání o čokoládě, ochutnávka i drobný prodej pralinek. Více informací o začátcích čokoládových sobot budou dodávány a zveřejňovány postupně.

Naše pozvání do Šluknovského zámku přijal Rostislav Křivánek a 11. května v 18:00 hodin nám bude na přednášce „Příběhy Českého Nizozemí“ vyprávět o historii, pověstech, legendách, tradicích, o tajemných a méně známých místech našeho kraje. Rosťa je skvělý spisovatel, dramatik, básník, liberalista a novinář.

Přijďte do Šluknovského zámku a podpořte naši práci, kterou děláme především pro Vás a díky Vám.

Budeme se těšit na shledanou u nás