Poříčská madona - Divadlo Kámen

6.10.2022, 19:30 – 21:30

Vyprávění o překrásném obrazu, jehož jediným nedostatkem je, že je úplně fiktivní / objevná cesta posázavským pobřežním rákosím vyrůstajícím z románu Jáchyma Topola Citlivý člověk.

Cena vstupenky: 120, 240 Kč
Poříčská madona - Divadlo Kámen
  • Adresa:
    Nekvasilova 625/2
    Praha-Karlín 186 00

Díváte se do sklenice voňavé posázavské vody a rozhodujete se, co uděláte; co máte udělat? co se po vás vlastně chce? jak to udělat, aby to bylo dobře? aby to nebylo špatně?
O překrásné ženě, jejíž rysy zdají se poněkud zhrubnout a zdivočet.

Zvláštní host intermezza: Petr Vápeník

Profesí občas učitel, občas ajťák, občas obchodník a občas datař, srdcem ale hlavně fotograf a bloger, kterému dělá radost nakukovat za zrcadla našeho světa a dávat vědět, co pozoruhodného se tam dá také najít. Rád fotí obrazy, které nejdou vědomě zachytit běžným pohledem, a jejich proměny v čase, a proto se často vrací na místa svých dřívějších a jen málokdy definitivně promlčených činů.

námět: Jáchym Topol: román Citlivý člověk
struktura a scénář: Petr Odo Macháček
kostýmy: Sara Manzaneda
hrají a jednají: Lucie Zachovalová, Johanka Valášková, Miroslav Paulíček, Martin Poláček
propagace a marketing: Blanka Křemenová
produkce: Divadlo Kámen

host: zvláštní host pro každý jednotlivý večer - odborník nebo umělec, který nám během šesti intermezz pomůže rozvíjet mariánské motivy nebo úvahy o vodě

esence: ohromující proměna ve sklenici vody - na každém stolku může díky několika kapkám zázračné esence dojít k zázraku

Nezapomeňte, že se můžete zúčastnit soutěže o vstupenky.