Cibulka Open 2022 - charitativní hudební festival

14.5.2022, 14:00 – 22:00

V sobotu 14. května od 14 do 22 hodin pořádá Nadace rodiny Vlčkových na usedlosti Cibulka druhý ročník charitativního hudebního festivalu Cibulka Open. Zahrají a vystoupí například Mig 21, Ondřej Ruml, Vanua2, Lenka Nová, Petr Malásek a František Kop Quartet a také Thomas a Ruhler. Moderovat celou akci opět budou František a Josef Trojanovi. Dorazí i řada dalších zajímavých osobností, včetně Kataríny a Ondřeje Vlčkových.  

Na letošním druhém ročníku zahrají mimo jiné kapely Mig 21, Vanua 2 a mnozí další skvělí muzikanti. Moderovat celou akci opět budou František a Josef Trojanovi. Jdou toho s námi také všichni hlavní spoluorganizátoři, kteří se podíleli na prvním ročníku, například Klára Trojanová, Pavel “Bady“ Zbořil, Bára a Joannis s jejich úžasným řeckým občerstvením, Jan Písecký s nekonečnou zásobou piva a dalších skvělých nápojů i jídel. A mnozí další. Přijít může každý, vstupenky nepotřebujete. Budeme ale velmi rádi, když myšlenku festivalu podpoříte darem. Pomůže v konečném důsledku těm nejslabším, o které dlouhé roky pečují jejich nejbližší a také řada obětavých odborníků.

Pokud stejně jako my vidíte smysl ve zlepšování péče o vážně nemocné děti, podpořte prosím náš aktuální projekt spojený s Cibulka Open 2022 na Darujme.cz. https://www.darujme.cz/cibulka. Každou darovanou korunu ztrojnásobíme. Vybíráme peníze na vzdělávání pečujících odborníků. Právě na lékaře, sestřičky, pečovatele, terapeuty, sociální pracovníky a další specialisty rodiny s nemocnými dětmi v mnoha ohledech spoléhají. Jsou pro ně velmi důležití a mohou jim výrazně zlepšit život. Přímo na festivalu nebude možné přispět v hotovosti.

Další detaily s vámi budeme postupně sdílet. Sledujte nás, abyste měli novinky z první ruky. Děkujeme a těšíme se, že se 14. května na Cibulce potkáme. Více info zde: https://m.facebook.com/events/1140702656686133/