DESIGN LOCK - Jaro 2022

29.5.2022, 10:00 – 11:00

Jarní design & handmade market DESIGN LOCK s originální autorskou tvorbou, skvělým streetfoodem a nabitým doprovodným programem pro celou rodinu. V neděli 29. 5. 2022 od 10 do 17 hodin v areálu zámku v Roztokách u Prahy.

Poslední květnová neděle bude na roztockém zámku zasvěcena lokální autorské tvorbě. DESIGN LOCK je místem setkání kreativních lidí s chutí tvořit, ale i těch, jež originalitu vyhledávají a oceňují. Přijďte si užít pohodovou atmosféru, pobavit se u kulturního programu, potěšit chuťové pohárky a oslavte společně s námi českou kreativitu. Představí se vám přes 60 lokálních značek. Můžete se těšit na naše designlockové stálice, ale poznáte i nové talentované tváře, které vám nabídnou pestrý sortiment originálního designu a handmade výrobků.
DOPROVODNÝ PROGRAM:
10:00 - 14:30 | WaxWings Theatre: Loutkoviště (otevřená hra pro všechny děti a rodiče s fantazií i bez ní
13:30 - 16:30 | DAMÚZA/Adam Krátký: Zahrátky (divadelní hřiště pro hravé děti od 3 do 100 let)
16:00 - 17:00 | WaxWings Theatre: Rok prasete (tragikomedie pro rodinné publikum od 10 let s loutkami, živou hudbou a poťouchlým podobenstvím o chamtivosti, spiknutí a tenkou čárou mezi šťastnou náhodou a naprostou katastrofou)
Dále se můžete těšit na lekce s jógovým studiem Jóga a Ty (bude upřesněno) a tetování po celý den v pop up tetovací salonu Voky tattoo
Pro více informací sledujte tuto událost, naše webové stránky a sociální sítě
www.designlock.cz
www.instagram.com/designlock_/
Vstup jako vždy ZDARMA a bezbariérový pro vás i vaše mazlíčky.
Těšíme se na vás!