Dětský den na Dobešce - Šípková Růženka, venkovní program - Divadlo Dobeška

28.5.2023, 15:00 – 19:00

Tradiční program pro děti i celou rodinu. 15:00 Pohádka v podání divadla Kejkle, navazuje bublinový a balónkový program před divadlem, 16:30 venkovní program - soutěže a hry v lesíku za sladkou odměnu a 18:00 film Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo (nutno koupit samostatný lístek)

Dětský den na Dobešce - Šípková Růženka, venkovní program - Divadlo Dobeška
  • Adresa:
    Jasná I 1181/6
    Praha 4 147 00

15:00 Pohádka v Divadle
Šípková Růženka - Divadlo Kejkle
Zpěvavá královna a hrdinný král se mají mooooc rádi a jejich Růženka je veselá a nezbedná jako jiné holčičky. Má ráda svého psa Alíka, ale ani ten ji nezachrání před kletbou. Nakonec však vše dobře dopadne ... jinak to ani v pohádce nemůže být ... teda, jestli víte jak a z čeho uvařit “Šípkový lektvar” 
Na pohádku navazuje bublinový a balónkový program před divadlem

16:30 venkovní program - soutěže a hry pro děti v přilehlém lesoparku s malými odměnami za splnění úkolů

18:00 Film Mikulášovy patálie: Jak to celé začalo (na film zakupte lístky zvlášť)
Patálie malého Mikuláše, od rvaček na školním dvoře až po dobrodružství na letním táboře, si v průběhu let zamilovaly více než čtyři generace dětí i dospělých po celém světě. Oblíbená postavička nyní poprvé ožívá v původní ilustraci Sempého v animovaném filmu pro celou rodinu. Vzniká tak svěží a zábavný snímek, citlivě kombinující příhody rozpustilého školáka s osudy jeho dvou tvůrců, spisovatele Reného Goscinnyho a ilustrátora Jeana-Jacquese Sempého, kterým v českém znění propůjčili hlasy Ondřej G. Brzobohatý a Ondřej Brousek. Animovaný / Rodinný Francie / Lucembursko, 2022, 86 min Režie: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre Předloha: René Goscinny (kniha) ČSFD 80 %