Hostivice RUN

22.5.2022, 7:00 – 16:00

Letošní 9. ročník oblíbeného běžeckého závodu se koná na podporu ukrajinských obyvatelů zasažených ruskou vojenskou agresí.

Vpád ruských vojsk na Ukrajinu vyvolal vlnu solidarity i mezi námi Čechy. Napříč Českem se tak koná řada akcí na podporu Ukrajiny. „I my v MKSH se snažíme pomoci, a proto jsme se rozhodli na základě dohody s charitativními projekty, které měly být letos v rámci závodů podpořeny, že výtěžek určený pro ně, věnujeme v plné výši Ukrajině, vysvětluje Jan Černý, ředitel pořádající organizace MKSH.Děkujeme tak projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata, nadačnímu fondu eduzměna, spolku Hvězdy dětem a neziskové organizaci Loono, že do toho šli s námi,“ dodává Černý.

Všichni dospělí sportovci, kteří se zaregistrují na letošní běžecký závod Hostivice RUN, tímto dají část svého startovného na pomoc Ukrajině a na podporu ukrajinského obyvatelstva. I letos jsou připraveny trasy na 5 km, 10 km a 21 km. Děti si mohou zaběhnout Dětský RUN a oblíbený Rodičovský ultra běh.

Devátý ročník běžeckých závodů Hostivice RUN startuje v neděli 22. května 2022 a opět nabídne skvělou atmosféru a radost z běhání všem jeho účastníkům. Registrace probíhá na webových stránkách www.hostivicerun.cz, kde jsou k dispozici všechny potřebné informace.
Přijďte si zazávodit a zažít nezapomenutelnou atmosféru Hostivice RUN 2022!

Děkujeme všem, kteří se k nám připojí. Těšíme se na vaši účast!