LOLLIPOPZ koncert v Mimoni

28.5.2022, 17:00 – 18:30

Lollipopz přivezou do Mimoně skvělou, barevnou a zábavnou hudební show. Zazpíváte si oblíbené písničky, zatančíte na novinky. Můžete si vybrat z omezeného počtu vstupenek MEET & GREET, které jsou určeny pro vstup na samotný koncert a po něm na uzavřené setkání se skupinou Lollipopz. Získáte autogram, vyfotíte se a prohodíte s děvčaty pár slov.

O Lollipopz

Ahoj, my jsme Ellie, Nikki, Nikča a Pája - dohromady hudební skupina Lollipopz. Jsme čtyři bláznivé holky, které baví zpívat, tancovat a rozdávat radost a úsměvy na všechny strany. Spousta holek o sobě říká, že jsou bláznivé. Ale v našem případě je to absolutně nezpochybnitelná pravda, to nám věřte :D Daly jsme se dohromady v září 2015, ale poprvé jsme se ukázaly světu až v lednu 2016 a to s naší první písničkou Lízátková párty. To už je ale nějaký ten pátek, dnes už máme videoklipy čtyři a k tomu dvě vydaná CD.. Máme za sebou už i účinkování v TV, například ve Snídani s Novou, v pořadu Mise Nový Domov, Sama Doma nebo v Teleránu na slovenské Markíze. Vše najdeš na našem Youtube kanále, který v září 2019 překonal hranici 100 tisíc odběratelů. Na Youtube také můžeš najít náš pořad Lollymánie, který natáčíme v našem vlastním studiu a věnujeme se v něm všem možným věcem, které nás i vás zajímají :)

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal.

Spuštěn prodej vstupenek na koncert Lollipopz! - Oficiální stránky Kultura Mimoň, příspěvková org. & Ticketware SE (kulturamimon.cz)