T-Mobile Olympijský běh - Žimrovice

22.6.2022, 18:00 – 20:00

T-Mobile Olympijský běh letos poprvé zavítá do Moravských Žimrovic. Areál Dobré Pohody naleznete v obci Žimrovice v překrásném podhůří Nízkého Jeseníku, v údolí řeky Moravice. Jsme obklopení lesy a přírodou, vede zde spousta stezek pro cyklisty i turisty. Po pár minutách chůze dojdete k nejromantičtějšímu zámku v ČR v Hradci nad Moravicí, ještě blíže je přírodní koupání v žimrovickém splavu. Zázemí zde najdou všichni závodníci, ale také jejich doprovod, rodiny s dětmi mohou využít velkou zahradu s dětských hřištěm, velkou pergolu k posezení, můžete se osvěžit se v řece, ke které je vybudován bezpečný vstup. Poběží se z 90 % po lesních či zpevněných turistických cestách.
Připravili jsme doprovodný program pro rodiny - skákací hrady, přehlídka pochodu mažoretek, živá hudba aj. Zájemci se mohou u nás také ubytovat v penzionu a v klidu si svůj závodní den užít.

Obecné informace

Registrace probíhají pouze online do 12. června, na místě již nebude možné se registrovat.
Nově můžeš najednou zaregistrovat k závodu nejen sebe, ale i své blízké či kamarády.
Pod přihlašovacím formulářem klikni na tlačítko Přidej dalšího běžce a všechny registrace se vloží do jednoho nákupního košíku.

Místo a čas

Místo startu a prezence: Areál Dobré Pohody
Start hlavního závodu: 18:00 (závod bude odstartován z éteru Českého rozhlasu)

Proběhni se s námi a podpoř Českou olympijskou nadaci. Součásti akce je i dětský závod.

Trasa pro dospělé je určena pro závodníky starších 15 let. Všichni závodníci na dospělé trase mladší 18 let mohou startovat pouze s písemným souhlasem rodičů. Vzor souhlasu je ke stažení zde. (Souhlas je nutné odevzdat na místě při vyzvednutí startovního balíčku).

https://www.olympijskybeh.cz