T-Mobile Olympijský běh - Valašské Klobouky

22.6.2022, 18:00 – 20:00

V letošním roce se T-Mobile Olympijský běh koná na fotbalovém hřišti ve Valašských Kloboukách, které je obklopeno nádhernou kopcovitou krajinou Bílých Karpat. Profil trati jde nejprve z kopce dolů, v polovině trati jde profil do kopce a závěrečný okruh na hřišti je rovinatý. Téměř celá část závodu se poběží po asfaltových cestách. Trasa vede částečně po cyklostezce Bevlava. Pětikilometrový závod se otáčí na parkovišti za SOU Val.Klobouky, desetikilometrový závod se otáčí na cyklostezce za čističkou. Součástí závodu budou i dětské závody, které budou probíhat v uzavřeném areálu fotbalového hřiště. Vyběhněte i vy a přispějte tak na konto České olympijské nadace.

Obecné informace

Registrace probíhají pouze online do 12. června, na místě již nebude možné se registrovat.
Nově můžeš najednou zaregistrovat k závodu nejen sebe, ale i své blízké či kamarády.
Pod přihlašovacím formulářem klikni na tlačítko Přidej dalšího běžce a všechny registrace se vloží do jednoho nákupního košíku.

Místo a čas

Místo startu: fotbalové hřiště TJ Spartak Valašské Klobouky (Nádražní 282, Valašské Klobouky)
Místo prezence: v pergole na fotbalovém hřišti 
Start hlavního závodu: 18:00 (závod bude odstartován z éteru Českého rozhlasu)

Trasa pro dospělé je určena pro závodníky starších 15 let. Všichni závodníci na dospělé trase mladší 18 let mohou startovat pouze s písemným souhlasem rodičů. Vzor souhlasu je ke stažení zde. (Souhlas je nutné odevzdat na místě při vyzvednutí startovního balíčku).

https://www.olympijskybeh.cz